Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ajokeli huono tai erittäin huono pohjoista Suomea lukuun ottamatta, Sipoossa bussi kaatui kyljelleen

Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli on tänään huono tai erittäin huono pohjoista Suomea lukuun ottamatta. Voimakas pohjoistuuli ja lumipyry vaikeuttavat päivän aikana liikennettä maan etelä- ja keskiosassa.

Tuulivaroitus on voimassa Selkämeren pohjois- ja eteläosan lisäksi Ahvenanmerellä. Alueille on annettu myrskyvaroitus aamupäivästä alkaen.

Uudenmaan ja Kymenlaakson alueilla varoitetaan jalankulkijoita erittäin liukkaista jalkakäytävistä, joiden päällä on vettä.

Sipoossa bussi kyljelleen

Linja-auto kaatui kyljelleen aamulla ennen puolta kymmentä Sipoossa Paippistentiellä Uudellamaalla. Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan linja-autossa oli neljä matkustajaa ja kuljettaja.

Autossa olleista yksi loukkaantunut kuljetettiin hoitoon. Toinen kaista onnettomuuspaikalla on suljettu ja poliisi ohjaa liikennettä.

Helsinki-Vantaalla varaudutaan lentojen viivästymisiin

Varsinais-Suomen pelastuslaitos kertoi eilen Twitter-tilillään tehostavansa valmiutta ja varautumista torstaisen lumisateen vuoksi. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kehotti varaamaan riittävästi aikaa ja malttia matkustamiseen.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla varaudutaan lentojen viivästymisiin torstaina ja perjantaina rankan lumisateen ja puuskittaisten tuulien vuoksi, kertoo Finavia .

Teiden ajantasaisia talvikunnossapidon tietoja, kuten onko tie aurattu, voi tarkastella Fintrafficin Liikennetilanne -palvelusta.

- - - -

Korjattu aiempaa kello 11: Linja-autossa oli neljä matkustajaa, ei viisi.