Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Posti hukkasi Kouvolan Kelan 20 asiakkaan henkilötietoja sisältävän asiakirjapaketin – Kela teki ilmoituksen tietoturvaloukkauksesta

Viime marraskuussa Kouvolan Kelasta lähetetyssä paketissa oli henkilötietoja ja asiakkaiden etuuksiin liittyviä hakemuksia. Kela ei tiedä, kenen hakemukset ovat kadonneet eikä se ole voinut myöntää haettuja etuuksia.

Kouvolan Kelan toimistosta viime marraskuussa lähetetty postipaketti on kadonnut. Kela kertoo tiedotteessa, että paketti sisälsi Kelan arvion mukaan noin 20 asiakkaan asiakirjoja, jotka oli jätetty Kouvolan palvelupisteeseen. Kela postitti paketin Kouvolasta Kelan omaan skannauskeskukseen, missä asiakirjat kuvataan sähköiseen muotoon.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.