Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotista täysosumapotti Suomeen – voittajan tili lihoo 45 miljoonalla eurolla

Tämän viikon Eurojackpotissa 45 miljoonan täysosumat menivät Suomeen ja Norjaan. Suomen voitto osui vantaalaiselle nettipelaajalle.

Voitto on Suomen 21. Eurojackpotin täysosuma, edellinen päävoitto tuli syyskuussa.

5+1-tuloksia löytyi arvonnassa kaksi kappaletta. Noin 2 miljoonan euron suuruiset voitot menivät Saksaan ja Viroon.

5+0-tuloksia löytyi seitsemän kappaletta. Reilun 159 000 euron voitoista kolme meni Saksaan, kolme Tanskaan ja yksi Puolaan.

Eurojackpotin kierroksen 11/2022 oikea rivi on 1, 8, 33, 38, 43 ja tähtinumero 2 ja 6.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 0 4 7 5 6 8 0. Jokerista ei löytynyt 7 tai 6 oikein -tuloksia.

Lomatonnin voittorivi on New York 37. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 14 kappaletta.

Eurojackpot uudistuu ensi viikolla ja uudistuksen myötä maksimipotti voi kivuta 120 miljoonaan euroon. Maksimipotti on tällä hetkellä 90 miljoonaa euroa. Pääpotin lisäksi myös muiden voittoluokkien voitot ovat uudistuksen jälkeen aiempaa suurempia.

Peliin on tulossa toinen viikkoarvonta tiistai-iltaan. Tiistai- ja perjantaiarvonnoilla on yhteinen potti, joka kasvaa aina, jos täysosumaa ei löydy.

Myös Eurojackpotin pelimatematiikkaan on tulossa uudistuksia, joiden myötä pelin todennäköisyydet muuttuvat. Jatkossa Eurojackpotissa arvotaan viisi päänumeroa 50:stä ja kaksi tähtinumeroa 12:sta (aiemmin 10:stä). Tähtinumeroiden määrän kasvaessa voittamisen todennäköisyys pienenee. Minkä tahansa voiton todennäköisyys on uudistuksen jälkeen noin 1:31,8, kun se on nykyisin noin 1:26,4. Päävoiton todennäköisyys on jatkossa noin 1:139,8 miljoonaan, kun se on nyt noin 1:95,3 miljoonaan.