Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vakuutusyhtiö Pohjantähden muutosneuvottelut päätökseen: enintään 25 tehtävää päättyy, mutta uusiakin syntyy

Vakuutusyhtiö Pohjantähden muutosneuvottelut on saatu päätökseen. Muutosneuvotteluiden seurauksena enintään 25 tehtävää päättyy, ja uusia tehtäviä syntyy noin 13, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Tulevilla toimenpiteillä on tarkoitus uudistaa yhtiön liiketoimintaa vastauksena pandemia-ajan vauhdittamaan muutokseen asiakaskäyttäytymisessä. Lisäksi niillä tavoitellaan muun muassa asiakaspysyvyyttä sekä maksutulon kasvua ja kulujen hallintaa.

– Eletty korona-aika on osaltaan nopeuttanut jo aikaisemmin tunnistettua muutosta asiakaskäyttäytymisessä. Asiakkaamme haluavat palvelua pääasiassa verkossa ja puhelimitse perinteisen konttoriasioinnin sijaan. Meidän on vastattava toimintaympäristömme muutoksiin, summaa yhtiön toimitusjohtaja Aki Kiiliäinen tiedotteessa.

Pohjantähti palvelee hänen mukaansa jatkossakin puhelimitse, verkossa ja paikallisesti. Muutokset toteutetaan vaiheittain vuoden 2022 aikana.