Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kun ukrainalaista Annaa raiskattiin, sisään astui neljä venäläissotilasta – pian tapahtui odottamatonta: "Luulin, että se on loppuni"

BBC kertoo venäläisten raakuuksista Ukrainassa. BBC on haastatellut Annaa (nimi muutettu). Hän oli ollut 7. maaliskuuta kotona miehensä kanssa, kun ulkomaalainen sotilas ryntäsi sisään.

– Aseella uhaten hän vei minut läheiseen taloon. Hän uhkasi ampua minut ellen riisu vaatteitani. Sitten hän alkoi raiskata minua, nainen kertoi BBC:lle videolla (sisältövaroitus: videomateriaali voi järkyttää).

Anna kuvaili hyökkääjää nuoreksi ja laihaksi, Venäjän kanssa liittoutuneeksi tsetseenitaistelijaksi.

– Kun hän raiskasi minua, sisään astui neljä muuta sotilasta. Luulin, että se on loppuni. Mutta he veivät raiskaajani pois. En nähnyt häntä enää koskaan.

Anna uskoo, että erillinen venäläisten sotilaiden yksikkö pelasti hänet. Kotiinsa palattuaan Anna löysi miehensä, jota oli ammuttu vatsaan.

Mies kuoli vammoihinsa kaksi päivää myöhemmin, koska sairaalaan ei voinut mennä jatkuvien taistelujen takia.

Annan pelastaneet sotilaat viipyivät hänen talossaan muutaman päivän. Anna kertoo sotilaiden osoittaneen häntä aseella ja varastaneen perheen omaisuutta.

Korjattu otsikkoa kello 14.40: Raiskaus ei tapahtunut naisen kotona vaan lähistöllä toisessa talossa.