"Kolmas maailmansota on jo alkanut" – Venäjän valtion tv-kanavan toimittaja moukaroi kovin sanoin Natoa

Venäjän hallinto ja sen pillin tahdissa tanssivat maan tiedotusvälineet ovat tiukan paikan edessä. Informaatiosota Ukrainaa vastaan on Venäjän rajojen ulkopuolella jo raskaasti hävitty, ja Venäjän Mustanmeren-laivaston lippulaivan Moskvan uppoaminen pakottaa entistä kovempiin verbaalisiin näytöksiin kotikentällä Venäjällä.

Yksi Venäjän presidentin Vladimir Putinin uskollisiin sylikoiriin kuuluvista viestimistä on valtiollinen tv-yhtiö Rossija 1.

Rossija 1 on nyt täräyttänyt täyslaidallisen puolustusliitto Natoa vastaan.

– Kaikkien venäläisten pitää tiedostaa, että vaikka Venäjä ei taistele Natoa vastaan, me taistelemme Naton infrastruktuuria vastaan, sanoi Rossija 1:n toimittaja Olga Skabeeva tv-ruudussa venäläisille.

Äänekkäänä Putinin kannattajana jo pitkään tunnettu Skabeeva jatkoi Nato-hyökkäystään hämmentävällä kommentilla.

– Nyt voi empimättä sanoa, että tilanne on laajentunut kolmanneksi maailmansodaksi. Se on ehdottoman varma fakta, totesi Skabeeva.

Skabeeva myös perusteli kansalle "Ukrainan erikoisoperaation" venymistä.

– Monet venäläiset kyselevät, että eikö erikoisoperaation olisi voinut hoitaa nopeammin. Tietenkin me kaikki olisimme halunneet lopullisen ratkaisun nopeammin. Mutta operaation loppuun saattamisesta ovat hidastaneet sellaiset tahot, joille asia ei mitenkään kuulu, kertoi Skabeeva.

Mainos: Keskisuomalainen

Mainos: RTV Jyväskylä

Etusivulla nyt

Mainos: Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut