Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huvipuistot ovat aloittamassa kesäkauttaan – osa avaa ovensa jo vapuksi

Huvipuistot ovat avaamassa oviaan kesän lähestyessä. Linnanmäen huvipuisto Helsingissä avaa ovensa vierailijoille tänään. Vappuviikonloppuna Linnanmäellä on luvassa erityistä ohjelmaa.

Terveysturvallisuuden takia Linnanmäki seuraa yhä kävijämääriään ja tarvittaessa rajaa asiakkaiden määrää. Sisäänpääsyn huvipuistoon voi varmistaa varaamalla huvipuistolippunsa ennakkoon haluamalleen päivälle.

Tampereella toimiva Särkänniemen huvipuisto avataan päivää myöhemmin kuin Linnanmäki, eli huvittelemaan pääsee huomenna vapunaattona. Särkänniemessä huvipuistopäiväksi on tehtävä ennakkoon varaus netissä.

Kauhavalla sijaitsevan PowerParkin huvikausi alkaa noin kahta viikkoa myöhemmin kuin Linnanmäen ja Särkänniemen. PowerParkin laitteisiin pääsee lauantaista 14. toukokuuta alkaen. Myös PowerParkin päivittäisiä kävijämääriä rajoitetaan yhä ennakkovarausjärjestelmän avulla.

Kouvolassa sijaitsevan Tykkimäen huvipuistokesää täytyy odottaa vielä hieman kauemmin. Tykkimäki kertoo avaavansa ovensa 21. toukokuuta.