Keittiömestari Gustav Eriksson hyödyntää isoäitinsä oppeja – katso reseptit saaristolaisherkkujen grillaukseen

Kun kokkaa ulkona, esivalmistelut on syytä tehdä huolellisesti sisällä.

Ahvenanmaan saaristossa sijaitsevaan Silverskäriin saapuu vieraita ympäri maailmaa. Silverskärin keittiömestari Gustav Eriksson tekee ruokaa monikansallisille asiakkailleen alan koulutusta ja isoäitinsä oppeja hyödyntäen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi