Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Älä heitä valkosipulin kukkavarsia pois – maku yllättää ja sopii moniin ruokiin, katso reseptit

Viljelijä ja kaksi intohimoista valkosipulin ystävää kertovat vinkkejä kukkavarsien hyödyntämiseen.

Vesa Mättö aloitti valkosipulin viljelyn 20 vuotta sitten istuttamalla maahan muutaman kiinalaisen valkosipulin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.