Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen kultajuhlat sujuivat poliisin mukaan väkimäärään nähden hyvin – tappeluita ja pahoinpitelyjä oli kuitenkin tavallista maanantaita enemmän

Tampereella järjestetyt kiekkoleijonien kultajuhlat sujuivat hienosti poliisin näkökulmasta, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa.

Maanantai-illan kello 19:n ja tiistaiaamun kello 7:n välisenä aikana Tampereelle tuli noin 70 hälytystehtävää, joissa vaadittiin poliisitoimenpiteitä. Tehtävistä 15 oli ilmoituksia henkilöistä, jotka olivat nauttineet päihteitä siinä määrin, että heidän pärjäämisensä aiheutti kanssaihmisissä huolta.

Puolenkymmentä tehtävää liittyi poliisin mukaan häiriökäyttäytymiseen, ja pahoinpitelyistä sekä tappeluista aiheutuneita tehtäviä oli kymmenkunta. Näitä tehtäviä oli poliisin mukaan paljon tavallista maanantaita enemmän. Maanantai-ilta ja -yö olivat poliisilla kiireisiä noin yökahteen saakka.

Hakametsän jäähallin kultajuhliin liittyvät tehtävät olivat poliisin mukaan laskettavissa yhden käden sormin.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kultaa juhlittiin Hakametsän jäähallin parkkipaikalla maanantai-iltana. Poliisin mukaan paikalle oli kerääntynyt arviolta yli 30 000 ihmistä.