Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haukiko muka huono kala? Näillä resepteillä siitä syntyy herkullista ruokaa, eikä ruotoja tarvitse murehtia

Ruotojen määrä vähenee, kun opettelee poistamaan hauesta y-ruodon.

Kasvatettu kirjolohi on yhä suomalaisten suosikkikala – oli kyse sitten kotimaisesta tai ulkomailta tuodusta kalasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi