Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäjän duuman puhemies: ”Biden tarvitsee sotaa pönkittääkseen valtaansa, syöksee koko maailman aseelliseen konfliktiin ja talouskriisiin”

Venäjän duuman puhemies Vjatsheslav Volodin kritisoi Telegram-kanavallaan voimakkaasti Joe Bidenia. Volodinin mukaan Biden tarvitsee sotaa pönkittääkseen valtaansa.

– Biden tarvitsee sotilasoperaatioiden jatkamista Ukrainassa säilyttääkseen valtansa. Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, Volodin kirjoittaa.

Duuman puhemiehen mukaan Bidenin tavoite ei kuitenkaan ole seuraavat presidentinvaalit Yhdysvalloissa, sillä niihin Volodin ei usko Bidenin enää asettuvan ehdolle. Volodin arvelee sen sijaan, että Bidenin tähtäimessä on puolueensa demokraattien enemmistö kongressivaaleissa.

– Presidentti Bidenille on äärimmäisen tärkeää pitää enemmistö kannattajistaan mukana. Muussa tapauksessa hänet voidaan asettaa virkasyytteeseen.

Volodinin mukaan Biden on ”sodan ideologi viimeiseen ukrainalaiseen saakka”.

– Hän tuki aikoinaan Kiovan natsihallinnon vallankaappausta. Ja tänään, takertuen valtaansa, syöksee koko maailman aseelliseen konfliktiin ja talouskriisiin, Volodin jyrisee.