Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi sai pääosin takaisin Salossa vohkitut panttipullot – anastamishetkestä toivotaan yhä yleisövihjeitä

Salossa varastettiin sunnuntain ja maanantain välisen yön aikana huomattava määrä tyhjiä panttipulloja ja -tölkkejä.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti keskiviikkona, että anastetut panttipullot ovat pääosin löytyneet.

Poliisi sai lukuisia yleisövihjeitä huomattavan suurista pullonpalautuksista. Vihjeiden ansiosta poliisi on päässyt myös epäiltyjen tekijöiden jäljille.

Keskiviikkona poliisi on suorittanut kotietsinnän lähellä Pormestarinkatua, josta pullot anastettiin, ja on takavarikoinut tuhansia pantillisia pulloja ja tölkkejä. Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa varkautena.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan pullot vohkittiin Salo Volley -lentopallotapahtumasta, joka järjestettiin viime viikonloppuna. Järjestäjä oli pakannut tapahtuman pullot ja tölkit isoihin säkkeihin. Osa tuhansien eurojen arvoisesta saaliista oli jemmattu tapahtumapaikan lähistölle, ja epäiltiin, että tekijöillä oli tarkoituksena hakea ne paikalta myöhemmin.

Poliisi kiittää kansalaisia aktiivisten silminnäkijähavaintojen antamisesta, mutta toivoo edelleen havaintoja itse rikoksesta.

Anastustapahtumaan liittyvät havainnot pyydetään toimittamaan puhelimitse Lounais-Suomen vihjepuhelimeen 0295 417 259, WhatsAppilla tai tekstiviestitse numeroon 0504117655 tai sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.