Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi otettu kiinni Helsingin keskustassa halaamalla tehtyihin varkauksiin liittyen – useita korujen omistajia vielä tavoittamatta

Helsingin poliisi sai ilmoituksen Uudenmaankadulla tapahtuneesta varkaudesta varhain lauantaiaamuna. Asianomistaja kertoi epäillyn anastaneen häneltä kaulakorun halaamisen yhteydessä. Epäilty tavoitettiin hetkeä myöhemmin Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmasta. Hänen hallustaan löydettiin kultaisia koruja sekä lompakko.

Epäillyt varkaudet ovat tapahtuneet Helsingin keskustassa 18.6.–30.7. välisenä aikana halaamalla. Kiinniottamansa henkilön lisäksi poliisi tavoittelee toista tapaukseen liittyvää henkilöä.

Kiinniotetun epäillyn hallusta takavarikoitiin useita koruja, joiden omistaja ei tällä hetkellä ole poliisin tiedossa.

Helsingin poliisi on kiinnostunut henkilöistä, joilta on varastettu kaulakoru tai lompakko, tai jotka ovat nähneet taskuvarkauden edellä mainittuna ajankohtana ja paikoissa.

Tarkat tuntomerkit varastetusta omaisuudesta tai havainnot, sekä omat yhteystiedot pyydetään lähettämään osoitteeseen vihjeet.helsinki@poliisi.fi