Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pensasmarjat tasapainottavat leivonnaisten makeutta ja grilliruokien rasvaisuutta – katso reseptit

Nyt korjataan elokuun marjasatoa. Herukat ja karviaisetkin ovat monikäyttöisiä.

Loppukesä on pensasmarjojen sesonkiaikaa. Kun mansikka on antanut jo pääsatonsa, on aika suunnata katse pensaissa kypsyviin herukoihin ja karviaisiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.