Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rautatietyöntekijät ja postilaiset peruivat lakkonsa kuningattaren kuoleman vuoksi

Britannian rautateiden ja postin työntekijät ovat peruneet tulevat työnseisauksensa kuningatar Elisabetin kuoleman vuoksi, kertoivat työntekijöitä edustavat ammattiliitot perjantaina.

Postilaisia edustavan CWU-ammattiliiton pääsihteerin Dave Wardin mukaan perjantaina alkavaksi suunniteltu 48 tunnin työnseisaus on peruttu. Samoin rautatietyöntekijöitä edustavat kolme eri liittoa kertoivat peruneensa syyskuun työtaistelut.

Englannin ja Walesin ammattiliittojen keskusjärjestö Trades Union Congress, jonka on määrä pitää vuotuinen kokouksensa ensi viikolla, kirjoitti Twitterissä arvostavansa kuningattaren "vuosia kestänyttä omistautunutta maan palvelemista".

Kaikille Lontoon bussipysäkeille oli perjantain vastaisen yön aikana pantu mainostaulujen sijaan suuri kuningattaren kuva. Myös joillakin metroasemilla oli tauluja, joilla kerrottiin kuningattaren elämäntyöstä, kertoi yleisradioyhtiö BBC.