Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zaharova esittelee innoissaan Lavrovin tapaamisia New Yorkissa – unohtaa julmuudet Ukrainassa

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova vaikuttaa olevan kovin otettu ulkoministeri Sergei Lavrovin osallistumisesta YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa.

Zaharova esittää Telegramiin lataamissaan postauksissa kuin ei ymmärtäisi lainkaan, että useimmilla kokoukseen osallistuvilla on kova huoli Venäjän toimista Ukrainassa.

Lavrov esiintyy aurinkoisen hymyilevänä kuvissa. Eilen hän saapui videoklipissä iloisena kokoukseen. Samana päivänä, jolloin Venäjä on kertonut osittaisesta liikekannallepanosta ja kertonut velvoittavansa 300000 reserviläistä sotaan.

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja luo postauksissaan kuvaa, kuinka Lavrov olisi ikään kuin kovastikin pidetty henkilö YK:n yleiskokouksessa.

Zaharova esittelee Lavrovin tapaamisia esimerkiksi Sveitsin presidentin ja Venezuelan ulkoministerin kanssa. Kiinan kanssa Lavrovilla on Zaharovan mukaan oma ”pikku palaveri” tauolla. Kuvia on myös Zaharovan mainitsemasta Venäjän ja Bolivian on yhteiskokouksesta. Jopa tiedottajan esittelemään Punaisen ristin kokoukseen on saatu Venäjän lippu liehumaan.

YK:n yleiskokouksessa keskustellaan Venäjän Ukrainassa tekemistä julmuuksista, mutta Lavrov on kuvissa kuin iloisessa luokkakokouksessa.