Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"He ovat orjia, siunaus, että he vihaavat minua" – Pugatshova kommentoi armeijan mustamaalaussyytöksiä

Laulaja Alla Pugatshova, 73, on kommentoinut Instagramissa häntä kohtaan Venäjällä käynnistettyä poliisitutkintaa. Pugatshovaa syytetään armeijan mustamaalaamisesta.

Hänestä se on siunaus, sillä muuten hän olisi elänyt ja laulanut turhaan.

– Mikä siunaus, että minua vihaavat ne ihmiset, joita olen aina vihannut. Jos he pitäisivät minusta, se tarkoittaisi, että lauloin ja elin turhaan, tähti ironisoi.

– Kiristelkööt hampaitaan, sillä he ovat orjia, Pugatshova kirjoitti myös.

Pugatshovaa kohtaan alkanut poliisitutkinta armeijan mustamaalaamisesta lähti liikkeelle kun laulaja kritisoi, että hänen miehensä Maksim Galkin on nimetty ulkomaiseksi agentiksi. Uutissuomalainen kertoi asiasta aiemmin täällä ja täällä

Alla Pugatshova on suomalaistenkin rakastama laulaja, joka tunnetaan varsinkin laulusta Miljoona ruusua.

Pugatshovan Instagram-postaus on saanut laajaa huomiota venäläismediassa. Monia pelottaa Venäjällä ottaa nyt kantaa mihinkään.

Tähdet uskaltavat kommentoida hieman enemmän, joskin esimerkiksi Venäjän suosituimpiin kuuluva rokkari Juri Shevtshuk joutui pulaan sanoessaan keväällä konsertissaan, että "isänmaa ei ole presidentin perse, jota pitää nuolla".

Shevtshuk muistutti, että "isänmaa on myös perunoita asemilla myyvä mummo", jolla hän viittasi maan köyhyyteen. Shevtshuk sai asiasta sakkorangaistuksen. Uutissuomalainen on kertonut asiasta täällä.