Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nappaa tietoturvavinkit ja tutustu ruumisarkkua rakentavaan mieheen – lue sunnuntain näköislehti täältä

Tänään pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina ilmestyvä näköislehti tarjoaa jälleen paljon luettavaa. Lue muun muassa nämä jutut:

Kenenkään ei pitäisi kuolla yksin. Näin toivovat Maija Hokkanen ja Sanna Kaasinen. He ovat saattohoidon vapaaehtoistyöntekijöitä ja läsnä monen viimeisillä hetkillä.– Jotkut saattavat nukahtaa hetkeksi, herätä sitten äkkiä ja sanoa, että kiitos kun olet siinä. En haluaisi kenenkään jäävän yksin siinä tilanteessa, sanoo Hokkanen.

Pertti-koira sulatti someyleisön sydämet, vaikka esiintyikin humoristisella nimellä Pertti, perseilevä labradorinnoutaja. Monen suureksi suruksi Pertti menehtyi lokakuussa. Palaamme muistelemaan, millaisia olivat Pertin elämän iloiset päivät.

Apua, vastasin huijarin puheluun, ja salasanani on hukassa, mitä teen? Annamme kymmenen yksinkertaista vinkkiä tietoturvan parantamiseen.

Koskemattoman laivan hylyn löytäminen merenpohjasta on äärimmäisen jännittävä kokemus, tietää meriarkeologian harrastaja ja hylkysukeltaja Timo Laaksonen.

Matti Poutiainen, 78, rakentaa itselleen ruumisarkkua vanhan ladon laudoista. – Kyllähän kuolema minua pelotti hirveästi aiemmin, mutta ei enää. Kuolema ja siihen valmistautuminen ovat kauhean luonnollisia asioita, Poutiainen toteaa.