Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tutkinta aloitettu ravintolanujakasta, johon osallistuivat vapaalla ollut poliisi sekä 16-vuotias poika, joka on sittemmin kadonnut

Viranomaiset tutkivat Lapualla ravintolassa tapahtunutta nujakkaa, johon osallistuivat sittemmin kadonnut 16-vuotias poika sekä vapaalla ollut poliisi.

Kyse on tapahtumista hotelli-ravintola Lapuahovissa lauantaina 12. marraskuuta. Järjestyksenvalvojat poistivat 16-vuotiaan ravintolasta käsikähmän jälkeen. Tämä on viimeinen varma havainto hänestä.

Pohjanmaan poliisilaitos kertoi maanantaina, että ravintolan tapahtumien tutkintaa johdetaan valtakunnansyyttäjänvirastosta, koska osallisena on poliisi. Esitutkinnasta jo perjantaina uutisoineen Ilkka-Pohjalaisen mukaan rikosnimike on pahoinpitely ja jutussa on kaksi epäiltyä, joista toinen on poliisi.

Pojan katoamiseen liittyen poliisi kertoo saaneensa yli 300 vihjettä, mutta mikään niistä ei ole johtanut eteenpäin etsinnöissä. Tutkinnassa tähän mennessä ilmi tulleiden tietojen perusteella katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Vihjeitä toivotaan edelleen vihjesähköpostiin vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.