Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haminan mursu saa ensi vuonna uuden elämän – konservointi on raakaa työtä

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Uusimaa-lehdessä 17.9.2022.

Kesällä runsaasti palstatilaa saanut Haminan mursu on tällä hetkellä hyvin litteänä. Sen nahka on viikattu pakastimeen, osa luista odottaa vielä käsittelyään. Ensi kesäksi eläin saa kuitenkin uuden elämän ylikonservaattori Ari Puolakosken ja konservaattori Roni Anderssonin käsissä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.