Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi löysi Rautjärvellä palaneen omakotitalon alueelta ruumiin – tutkii mahdollista yhteyttä kirkkopaloon ja pyytää havaintoja viininpunaisesta Opelista

Kaakkois-Suomen poliisi ilmoittaa löytäneensä Rautjärvellä joulupäivänä palaneen asuinrakennuksen kiinteistön alueelta ruumiin.

Torsansalossa sijainnut omakotitalo syttyi palamaan kello 10.20 toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Rakennus tuhoutui kokonaan palossa.

Ennen omakotitalon paloa Rautjärven kirkko syttyi palamaan kesken saarnan ja tuhoutui lopulta myös raunioiksi. Palosta ei aiheutunut onneksi henkilövahinkoja.

Tämä tiedetään Rautjärven joulupäivän tuhoisista tulipaloista – Kirkko ja omakotitalo syttyivät samoihin aikoihin

Poliisi tiedottaa tutkintalinjanaan olevan, että palot liittyvät toisiinsa, ja siinä sapauksessa vaaraa uusille paloille ei ole. Kirkossa tapahtuma-aikaan olleiden alustavat puhelut on aloitettu.

Poliisi pyytää tapahtumiin mahdollisesti liittyen yleisöltä havaintoja vuoden 2020 viininpunaisesta, viistoperäisestä Opel Astrasta joulun ajalta Rautjärven ja Imatran alueilta.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Rautjärven kirkkopalossa tuhopolttoon viittaavia piirteitä – IS: Entisen kirkkoherran mukaan ovia oli suljettu ulkoa päin naruilla

Kirkonpolttajien tekoja on Suomessa käsitelty myös oikeudessa – kirkkoja uhkaa tahallinen ilkivalta ja sähköpalot