Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Finnairin keittiössä valmistuu tuhansia annoksia päivässä – yläilmoissa ruoan maulle tapahtuu erikoinen ilmiö

Menut vaihtuvat kolmesti vuodessa. Suunnittelun pohjana ovat pohjoismainen ja japanilainen keittiö.

Catering-työntekijä Helin Kucukyildiz asettaa ruokia Finnairin kaukoliikenteen lennolle lähteville tarjottimille. Hän ei ole laskenut, kuinka monta tarjotinta saa valmiiksi tunnissa, mutta tahti on tasainen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.