Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Inhoatko ystävänpäivää? Tässäpä kekseliäs tapa viettää sitä: nimeä torakka exäsi mukaan ja syötä se eläimille

Amerikkalaiset eläintarhat ovat keksineet luovan idean ystävänpäivän juhlistamiseksi. Eläintarhat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta nimetä torakoita ex-kumppanien mukaan ennen kuin ne syötetään eläimille.

Näin ovat tehneet ainakin texasilainen San Antonio Zoo yhdysvaltalaisen CNN:n mukaan sekä Brookfield Zoo Illinoisissa, kirjoittaa Chicago Sun Times.

– Kymmenellä dollarilla eläintarha nimeää torakan ei-niin-erityisen ihmisen mukaan ja syöttää sen eläimille. Kylmä mutta suora viesti siitä, ettet ole enää kiinnostunut, San Antonio Zoo lupaa.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n videolla esitellään, kuinka homma käy. Suosituimpia nimiä ovat olleet Matt, Ashley ja Jessica.

– Tämän nimi on Matt, työntekijä sanoo esitellen torakkaa ja syöttää sen opossumille.

– Se oli mehukas yksilö, hän kommentoi perään.

BBC:n mukaan kampanjasta on tullut viraalihitti ja siihen on osallistunut ihmisiä yli 30 maasta. Yksi osallistuneista on Xiaoan Chen. Hän kertoo BBC:n videolla pilke silmäkulmassa, ettei voinut kuvitella itselleen parempaa ystävänpäivälahjaa.

– Kun olin tehnyt sen, olin helpottunut. Nyt olen valmis unohtamaan kaiken.

Cyle Perez San Antonio Zoosta kertoo, että eläintarhan toiveena on tehdä ystävänpäivästä mukavampi juhla kaikille.

– Ystävänpäivä ei välttämättä ole kaikkien suosikkijuhla ja toivomme, että pääsette eroon negatiivisesta energiasta, Perez kertoo BBC:n videolla.

San Antonio Zoo kertoo käyttävänsä nimeämiskampanjasta kertyneet tuotot villieläinten hyväksi.