Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotissa yli 40 miljoonaa voittanut kauhavalaismies: "Jotain muutakin kyllä tehdään kuin vaihdetaan autoon uudet renkaat"

Voittaja sanoo Veikkaukselle aikovansa sijoittaa ainakin osan voittosummasta.

Kauhavalainen mies voitti perjantai-iltana Eurojackpotin 40,2 miljoonan euron suuruisen päävoiton. Voittaja kertoo, että perheellisenä hänellä on rahalle käyttöä. Voittosummasta ainakin osa on tarkoitus sijoittaa.

– Ei mitään isoja juhlia tai ääntä aleta pitää. Mutta sen voin sanoa, että jotain muutakin kyllä tehdään kuin vaihdetaan autoon uudet renkaat, mies kommentoi Veikkauksen tiedotteessa.

Suunnitelmat voittosumman käyttämisestä ovat vielä kesken.

– Kyllä voitto ihan varmasti tulee näkymään meidän elämässämme. Pitää kuitenkin ottaa rauhallisesti asian kanssa, voittaja sanoo.

Kauhavalaismies kertoo Veikkaukselle ottaneensa tiedon voitosta tyynesti vastaan.

– Minulla ei yleensä ole mennyt asiat uniin, eikä tämäkään mennyt. Mutta hetken se mietitytti, kun huomasin voiton perjantai-iltana, että tuleekohan nyt sitä unettomuutta. Hyvin kuitenkin nukuin.

Kauhavalaismiehen voitto on kaikkien aikojen 11. suurin Suomeen osunut Eurojackpotin päävoitto. Yhteensä Suomeen on arvottu 22 Eurojackpotin päävoittoa. Peliä on pelattu vuodesta 2012 asti.

Eurojackpot on 18 Euroopan maan yhteinen lottopeli, jonka päävoittojen suuruus vaihtelee 10–120 miljoonan välillä.