Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Presidentti Joe Bidenilta poistettiin onnistuneesti ihosyöpä, lääkärin mukaan Biden ei tarvitse jatkohoitoa

Yhdysvaltojen presidentiltä Joe Bidenilta poistettiin helmikuussa onnistuneesti ihosyöpä, kertoo Bidenin lääkäri Kevin O'Connor. Vuotuisessa terveystarkastuksessa Bidenin rinnassa havaittiin ihovaurio.

O'Connor kertoo, että kyse on tyvisolusyövästä eikä sillä ole taipumusta levitä tai lähettää etäpesäkkeitä. O'Connorin mukaan Biden ei tarvitse jatkohoitoa.

Terveyskirjasto-verkkosivuston mukaan tyvisolusyöpä on yleisin ihosyöpä. Bidenin lääkäri O'Connor sanoi lisäksi, että tyvisolusyöpä on yleensä vaarattomampi kuin muut vaarallisemmat ihosyöpätyypit, kuten melanooma tai levyepiteelikarsinooma.

O'Connor kertoi helmikuussa Bidenin terveystarkastuksen yhteydessä presidentin olleen nuoruudessaan paljon auringossa. O'Connorin mukaan Bidenia on hoidettu säännöllisesti ei-melanoottisten ihosyöpien poistamiseksi.

Presidentti Bidenin puolisolta Jill Bidenilta poistettiin ihosyöpä tammikuussa.

Joe Biden, 80, on Yhdysvaltojen iäkkäin presidentti, ja hän on puhunut aikovansa pyrkiä jatkokaudelle. Biden ei ole vielä paljastanut, milloin hän aikoo virallisesti ilmoittaa ehdokkuudestaan.