Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matkailijat suuntaavat ulkomailta asti syömään syrjäiselle teollisuusalueelle suomalaiseen pikkukaupunkiin – syy piilee lihassa

Jari-Jukka Kallunki lopetti kokin työt jo nuorena. Sitten häneen iski barbecue-innostus. Sen seurauksena hänellä on nyt palkintoja kahmiva ravintola.

Suomen paras hampurilaisravintola 2022 ja Suomen paras lounasravintola 2021. Miten ihmeessä nämä tittelit kuuluvat ravintolalle, joka sijaitsee varsinaissuomalaisen pikkukaupungin teollisuusalueella? Siitä pitää ottaa selvää.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.