Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Artesaanimakkarat ovat nyt ilmiö – katso tästä, mitä kesäistä ruokaa niistä voi tehdä

Artesaanimakkarat ovat muuttaneet kuvaa makkararuoista, ja uusin makkaratrendi on korkea lihapitoisuus. Atria, Pouttu ja monet muut valmistajat tekevät nyt artesaanimakkaroita, ja vanha käsin tekemisen taito on nostettu uudelleen arvoonsa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.