Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi: Itä-Pasilan ampumista tutkitaan tapon yrityksenä

Poliisi sai maanantai-iltana kello 22.15 ilmoituksen, jonka mukaan Itä-Pasilassa Junailijankujalla sijaitsevassa kerrostaloasunnossa oli ammuttu laukaus. HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA
STT

STT

Poliisi tutkii Itä-Pasilassa myöhään maanantai-iltana tapahtunutta ampumista tapon yrityksenä, tiedottaa Helsingin poliisilaitos.

Poliisi sai maanantai-iltana kello 22.15 ilmoituksen, jonka mukaan Itä-Pasilassa Junailijankujalla sijaitsevassa kerrostaloasunnossa oli ammuttu laukaus.

Ampumisen kohteeksi joutunut 49-vuotias mies kertoi tapahtumapaikalla poliisille, että hänen asuntonsa ovikelloa oli soitettu.

– Kun mies oli avannut oven, rappukäytävässä ollut mies oli ampunut häntä kohti ampuma-aseella. Ampumisen jälkeen epäilty tekijä oli poistunut paikalta, kertoo rikosylikomisario Jari Koski tiedotteessa.

Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon. Hänellä on ampumavamma vatsan alueella, mutta ei hengenvaaraa. Rikoksesta epäiltyä ei poliisin mukaan ole toistaiseksi tavoitettu.

Kosken mukaan rikoksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Ampumisen syy ja muut tapahtumien yksityiskohdat ovat vasta selvityksessä.

– Kyseessä on mitä ilmeisimmin kahden entuudestaan tutun henkilön keskeinen asia, joten poliisin arvion mukaan sivulliset eivät ole olleet vaarassa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut