Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kaakkois-Suomen poliisilla laaja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä esitutkinta – kotietsintöjä tehty myös Lahdessa

STT

STT

Kaakkois-Suomen poliisilla on tutkittavana laaja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä esitutkintakokonaisuus, jossa on tähän mennessä vangittu yhdeksän ihmistä. Rikoksesta epäiltyjä on tässä vaiheessa noin 30, poliisi kertoo .

Esitutkinnan keskiössä on ollut huumausaineiden maahantuontiorganisaatio, jonka kautta Suomeen epäillään tuodun useassa erässä huomattava määrä kokaiinia, amfetamiinia ja ekstaasia.

Tutkintaan liittyen kotietsintöjä on tehty kaikkiaan 13 kohteessa Lappeenrannassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. Etsinnöissä on takavarikoitu suuri määrä ampuma-aseita, räjähteitä ja huumausaineita.

Paikallisella tasolla on selvitetty huumausaineiden kätkijöitä ja huumauseineiden jälleenmyyjiä. Toiminnan epäillään olleen Hells Angels Carelian organisoimaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut