Nappaa kotiseutuselfie! – Paikallislehdillä yhteinen kuvakilpailu

Kuvia voi lähettää 4. maaliskuuta saakka.

Paikallislehdet Sisä-Suomen Lehti, Laukaa-Konnevesi, Sampo, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu ja Hankasalmen Sanomat järjestävät selfiekuvakilpailun, jossa etsitään paikallisuutta huokuvia omakuvia. Yleisöäänestyksen perusteella valittavan voittajakuvan ottaja palkitaan 200 euron arvoisella pääpalkinnolla.

Osallistuaksesi kilpailuun ota itsestäsi kuva, jossa kotiseutusi näkyy. Kuvan voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen seutu.toimitus@keskisuomalainen.fi viimeistään 4.3.2018. Otsikkoon merkintä ”Kuvakilpailu”. Sähköpostista on käytävä ilmi myös osallistujan nimi, paikkakunta ja puhelinnumero.

Kilpailun järjestävät paikallislehdet valitsevat lähetetyistä kuvista finalistit, jotka julkaistaan lehtien yhteisessä Uutta VIRTAA -julkaisussa. Lukijat äänestävät finaalikuvia ja palkinnot jaetaan äänestyksen perusteella. Uutta VIRTAA ilmestyy kuuden paikallislehden välissä maaliskuussa.

Kilpailuun voivat osallistua luonnolliset henkilöt yhdellä tai useammalla kuvalla. Kuvien tulee olla selfieitä, omakuvia, jossa kuvan ottaja itse esiintyy. Kilpailijat vastaavat siitä, että heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet kuviin. Kilpailun järjestävät lehdet voivat julkaista lähetettyjä kuvia ja niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

Uusimmat

Nelostien viereen haaveiltu kilpa-autorata vaatii asemakaavan osittaista kumoamista Pihtiputaalla

LiigaPloki taisteli neljän parhaan joukkoon Suomen cupissa

Omakotitalon sauna- ja varastorakennus tuhoutui tulipalossa Viitasaarella

Vastavalmistunut tekojää toi vilskettä ja vipinää Pihtiputaalle

Viitasaaren talous on vatupassissa, vaikka budjetin tulos on miinuksella – vankka tase helpottaa kehittämistä

Yöllistä kohellusta Keski-Suomessa: auto katolleen Viitasaarella, Jyväskylässä rattijuoppoja

Kari Kautto Wiitaseudun Energian johtoon

Viitasaaren Huopanankoskelle suunnitellaan residenssiä kirjoittajille Juhani Ahon hengessä: "Kiehtoo varmasti enemmän kuin kioskibisnes betonisillan kupeessa"

Keski-Suomi mainittu! – Jasper Pääkkösen puoliso hehkutti Linnan juhlien tv-lähetyksessä kesäreissuaan

Kivijärven matkailua edistäneestä Anne Hakkaraisesta vuoden Kivekäs