Nappaa kotiseutuselfie! – Paikallislehdillä yhteinen kuvakilpailu

Kuvia voi lähettää 4. maaliskuuta saakka.

Paikallislehdet Sisä-Suomen Lehti, Laukaa-Konnevesi, Sampo, Viispiikkinen, Viitasaaren Seutu ja Hankasalmen Sanomat järjestävät selfiekuvakilpailun, jossa etsitään paikallisuutta huokuvia omakuvia. Yleisöäänestyksen perusteella valittavan voittajakuvan ottaja palkitaan 200 euron arvoisella pääpalkinnolla.

Osallistuaksesi kilpailuun ota itsestäsi kuva, jossa kotiseutusi näkyy. Kuvan voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen seutu.toimitus@keskisuomalainen.fi viimeistään 4.3.2018. Otsikkoon merkintä ”Kuvakilpailu”. Sähköpostista on käytävä ilmi myös osallistujan nimi, paikkakunta ja puhelinnumero.

Kilpailun järjestävät paikallislehdet valitsevat lähetetyistä kuvista finalistit, jotka julkaistaan lehtien yhteisessä Uutta VIRTAA -julkaisussa. Lukijat äänestävät finaalikuvia ja palkinnot jaetaan äänestyksen perusteella. Uutta VIRTAA ilmestyy kuuden paikallislehden välissä maaliskuussa.

Kilpailuun voivat osallistua luonnolliset henkilöt yhdellä tai useammalla kuvalla. Kuvien tulee olla selfieitä, omakuvia, jossa kuvan ottaja itse esiintyy. Kilpailijat vastaavat siitä, että heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet kuviin. Kilpailun järjestävät lehdet voivat julkaista lähetettyjä kuvia ja niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

Uusimmat

Viitasaaren talous vahvasti ylijäämäinen

Pihtipudas vaihtoi kantaa ja teki valituksen KHO:hon osakeannin kumoamisesta

"Maksetaan sakko pois" – Hakkarainen ei aio valittaa hovioikeuden tuomiosta

Viitasaarelaiset naiset innostuivat neulomaan 350 paria villasukkia veteraaneille – Neuloosi jäi päälle ja nyt he kokoontuvat kerran viikossa neulomaan ja juttelemaan

Kivijärven Leijonat juhlivat ensi viikonloppuna 50-vuotisuuttaan

Kivijärvi-talo yhdistysten käyttöön ilmaiseksi

Pihtipudas saattaa sittenkin valittaa verkkoyhtiön asiassa

Pihtiputaan kunnan talous repsahti verotulojen ja valtionosuuksien vähentyessä

Kinnula hakee uutta johtajaa viiden vuoden määräajaksi

Hilmon voimalan kunnostus pitää Kivijärven veden matalalla