Lukijan kuvat

Osallistuitko mukavaan tapahtumaan? Näitkö erikoisen luonnonilmiön? Ota valokuva ja lähetä se meille joko sähköpostilla tai puhelimella. Kuvasi julkaistaan tällä sivulla. Lisäksi julkaisemme toimituksen valitsemia kuvia myös paperilehden mielipidesivulla.

Jos haluat lukijan kuvan sijaan lähettää toimitukselle valokuvan, videon tai vinkin ajankohtaisesta uutistapahtumasta, lähetä se mieluummin juttuvinkki ja uutiskuva -sivulta.

Sähköpostilla kuvat tulevat perille osoitteella: kuvat@moblog.fi. (Kuvan tiedostomuodon tulee olla jpg, png tai gif ja sen koko voi olla korkeintaan 2 megatavua. Kuvatiedoston nimessä ei saa olla välilyöntiä. Liitä sähköpostiin vain yksi kuva kerralla.)

Kännykällä lähetettävät kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin KUVAT ja lähettämällä se numeroon 173521. Viesti maksaa 0,70 euroa.

Kirjoita viestiin myös kuvateksti, jossa kerrotaan mitä kuva esittää ja kuvaajan nimi. Kirjoittamasi viesti julkaistuu automaattisesti verkkosivuille, joten kirjoita viestiin vain edellä mainitut tiedot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.