Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijan kuvat

Osallistuitko mukavaan tapahtumaan? Näitkö erikoisen luonnonilmiön? Ota valokuva ja lähetä se meille joko sähköpostilla tai puhelimella. Kuvasi julkaistaan tällä sivulla. Lisäksi julkaisemme toimituksen valitsemia kuvia myös paperilehden mielipidesivulla.

Jos haluat lukijan kuvan sijaan lähettää toimitukselle valokuvan, videon tai vinkin ajankohtaisesta uutistapahtumasta, lähetä se mieluummin juttuvinkki ja uutiskuva -sivulta.

Sähköpostilla kuvat tulevat perille osoitteella: kuvat@moblog.fi. (Kuvan tiedostomuodon tulee olla jpg, png tai gif ja sen koko voi olla korkeintaan 2 megatavua. Kuvatiedoston nimessä ei saa olla välilyöntiä. Liitä sähköpostiin vain yksi kuva kerralla.)

Kännykällä lähetettävät kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin KUVAT ja lähettämällä se numeroon 13520. Viesti maksaa 0,70 euroa.

Kirjoita viestiin myös kuvateksti, jossa kerrotaan mitä kuva esittää ja kuvaajan nimi. Kirjoittamasi viesti julkaistuu automaattisesti verkkosivuille, joten kirjoita viestiin vain edellä mainitut tiedot.

Keskisuomalainen-konserniin kuuluva julkaisija saa julkistaa aineiston sekä säilyttää ja käyttää sitä uudelleen lehden tai sen yksittäisen osan uudelleenjulkaisuun, yleisölle välittämisen tai muun käytön yhteydessä toteutus- tai jakelukanavasta riippumatta sekä luovuttaa oikeutensa edelleen ja muokata aineistoa hyvän tavan mukaisesti.

Henkilötietoja käsitellään vain journalistisissa tarkoituksissa kuvaajan nimeämistä sekä mahdollista yhteydenottoa varten.

Lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kuvaan tekijänoikeudet tai valokuvaajan lupa lähettää kuva julkaistavaksi.

Mainos: Kirkon ulkomaanapu