Poliisilta uutta tietoa Jämsän puistopuukotuksesta: Nainen kohtasi tuntemattoman uhrinsa sattumalta

Jämsän keskustassa lauantaina tapahtunut puukotus tapahtui entuudestaan toisilleen tuntemattoman miehen ja naisen sattumalta tapahtuneen kohtaamisen päätteeksi. Poliisin mukaan mies ja nainen kohtasivat iltayhdeltätoista Lamminsuon puistossa ja päätyivät suusanalliseen kiivaaseen keskusteluun, jonka päätteeksi nainen iski miestä teräaseella kerran ylävartaloon. Poliisi ei valota tarkemmin kiivaan keskustelun sisältöä.

Teon jälkeen molemmat poistuivat paikalta eri suuntiin. Hätäkeskukseen asiasta ilmoitti sivullinen ohikulkija, joka näki miehen hoipertelemassa lähellä Jämsän poliisiasemaa. Mies toimitettiin sairaalahoitoon. Mies oli edelleen maanantaina sairaalahoidossa, eikä poliisi ole saanut häntä kuulusteltua. Miehen vammat eivät kuitenkaan poliisin tietojen mukaan ole hengenvaaralliset. Mies on paikkakuntalainen, mutta tutkinnallisista syistä poliisi ei toistaiseksi kerro julkisuuteen hänen ikäänsä.

Tapon yrityksestä epäiltynä pidätettynä on vuonna 1999 syntynyt jyväskyläläinen nainen. Poliisi tulee esittämään häntä vangittavaksi lähipäivinä.

Tapauksesta havaintoja tehneitä pyydetään ilmoittamaan tietonsa numeroon 0295 414 811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .