Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Rumasta ankanpoikasesta kuoriutui seksikäs kaunotar

Lola The Fitness Barbie on miesten unelma, jota entiset koulukiusaajatkin yrittävät.

Lola ennen ja Lola nyt. Muodonmuutos on melkoinen.

Seppo Pänkäläinen

Uskoisitko kuvaparin naisia samaksi ihmiseksi? Tosiasiassa kuvassa on sama nainen, Lola, joka nykyisin tunnetaan myös nimellä The Fitness Barbie, 24. Hän on malli sekä ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, joka nuoruudessaan oli koulukiusattu ulkonäkönsä vuoksi.

– Olin koulukiusattu ala-asteelta ammattikouluun. Kiusaaminen ei ollut ihan pienimuotoista, sillä siihen puuttui jopa poliisi.

Kiusaaminen nujersi mieltäni paljon, mutta itsetuntoani se ei koskaan vienyt, Lola kertoo.

Sitten hän päätti tehdä elämänmuutoksen.

– En lähtenyt muuttamaan itseäni ulkoisista syistä. Olin tyytyväinen kehooni 80-kiloisena tyllerönä. Minulla oli kivat rinnat ja peppu, mistä ottaa kiinni. Kasvoiltani en ollut kaunis ja kokonaisuutena olin täydellinen kohde kiusaajille. Syy siihen, miksi lähdin pudottamaan painoa oli perheeni sisältä (vaarini) tullut jatkuva naljailu ja haukkuminen.

Lola pudotti painoaan 30 kiloa eikä senkään jälkeen ollut mielestään kaunis.

– Kauneus ja hyvä olo piti löytää omasta itsestäni. Se oli toinen matkani.

Lola tietää nyt, että kehonmuokkaus tehdään oikeanlaisella treenillä ja ruokavaliolla. Se vaatii sisua, ponnisteluja, syvää intohimoa ja tahtoa.

– Minulta kysytään usein, mitä kauneusleikkauksia kasvoilleni on tehty. Vastus on: ei yhtään mitään.

– Kiusaamista en voi käsittää millään tasolla. Paremmaksi asiaa ei tee se, että entiset kiusaajat lähestyvät minua nyt ikään kuin menneisyyttä ei olisi olemassakaan. Nyt kun olen erinäköinen ja suosittu, haluavat he äkkiä hengailla kanssani. Se tekee asiasta todella rumaa. Joten terveisiä heille: ei kiitos, Lola sanoo.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut