Podcast: Ikivanha suomalainen viljelykasvi kiinnostaa nyt monessa muodossa – Radio Keskisuomalaisen haastattelussa hamppuyrittäjät Mikko Ilmoniemi ja Vesa Kaakkuriniemi

Hamppumiehet Eetu Laitinen (takana vas.), Tommi Saltiola, Vesa Kaakkuriniemi ja Mikko Ilmoniemi arkistokuvassa. Venla Tirkkonen

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen Lotta Merenmies aamukahvitteli viikon kärkeen keskisuomalaisten hamppuyrittäjien kanssa. Mikko Ilmoniemi ja Vesa Kaakkurinniemi kertoivat mistä kiinnostus tätä ikivanhaa suomalaista viljelykasvia kohtaan on saanut alkunsa ja mitä kaikkea hampusta on mahdollista nyt jo valmistaa ja tuottaa kuluttajalle.

Keski-Suomesta proteiinitalouden piilaakso? – Tutkijan mukaan hamppu voisi korvata lihan ruoanlaitossa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut