Vuoden keskisuomalainen valitaan jälleen – vielä ehdit jättää ehdotuksesi tunnustuksen saajaksi

Vuoden keskisuomalainen -tunnustuksen ovat aiemmin saaneet Aino Suhola, Kauko Sorjonen, Margo Saxberg, Marja Korhonen, Leif Lindeman, Risto Laitila, Hyunh Nhu Karjalainen, Martti Mäkinen ja Pauli Raivio. Tämän vuoden ehdokkaat löydät jutusta. Minna Rosti

Tuula Puranen

Sanomalehti Keskisuomalainen jakaa Vuoden keskisuomalainen -tunnustuksen jo kymmenennen kerran. Nyt keräämme lukijoiden ehdotuksia tunnustuksen saajaksi. Ehdokas voi olla kuka tai minkä ikäinen tahansa, Keski-Suomessa asuva tai muualta käsin maakuntaan vaikuttava henkilö – mutta sydämeltään keskisuomalainen persoona.

Ehdokasasettelussa on yksi rajoitus. Poliitikot niin kunta-, maakunta-, ja valtakunnankin tasolla mittauttavat kannatuksensa virallisissa vaaleissa, eikä heitä oteta mukaan Vuoden keskisuomalainen -äänestykseen.

Vuoden keskisuomalainen -tunnustus on myönnetty aiemmin kirjailija-toimittaja Aino Suholalle, kulttuurimesenaatti Kauko Sorjoselle, yrittäjä Margo Saxbergille, kirjailija-erityisopettaja Marja Korhoselle, tangolaulaja Leif Lindemanille, tv-lääkäri Risto Laitilalle, yrittäjä Huynh Nhu Karjalaiselle, talvisodan veteraani Martti Mäkiselle ja ravivalmentaja Pauli Raiviolle.

Finaaliäänestykseen valitaan kymmenen lukijoiden ja toimituksen ehdottamaa suosikkia.

Tunnustuksen saajaa etsitään Keskisuomalaisen järjestämän kaksivaiheisen kilpailun avulla. Ensimmäisessä vaiheessa lukijat voivat ehdottaa sopivia henkilöitä Vuoden keskisuomalainen -äänestykseen.

Ehdotuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 15. marraskuuta asti.

Omaa suosikkia Vuoden keskisuomalaiseksi 2020 voi ehdottaa monella tavalla. Helpointa on käyttää lomaketta, joka löytyy täältä.

Vuoden keskisuomalaista voi ehdottaa myös sähköpostilla osoitteeseen tanaan@keskisuomalainen.fi, WhatsApp-sovelluksella tai tekstiviestillä numeroon 050 383 4528 tai postikortilla osoitteeseen Tänään, Keskisuomalainen, PL 159, 40101 Jyväskylä. Kirjoita viestiin ehdokkaasi nimi ja perustelut, miksi juuri hänet pitäisi valita tunnustuksen saajaksi.

Finaaliin valitaan kymmenen henkilöä lukijoiden ja Keskisuomalaisen toimituksen raadin ehdotusten perusteella. Kilpailun toisessa vaiheessa kymmenestä finalistista lukijat äänestävät voittajan, Vuoden keskisuomalaisen 2020.

Voittaja julkistetaan joulun tienoilla.

Hallitseva Vuoden keskisuomalainen on ravivalmentaja Pauli Raivio Hankasalmelta. Viime joulukuussa hän sai tunnustukseen kuuluvan kiertopalkinnon veteraani Martti Mäkiseltä, joka oli Vuoden keskisuomalainen 2018. Hanna Marjanen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut