Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Lukemalla ja kirjoittamalla voi avartaa maailmaa

Johanna Berlin

Löytöretkiä tehdäkseen ei aina tarvitse lähteä edes ulos. Eräänä harmaana lokakuun lopun keskiviikkona Jyvälässä tehtiin löytöretkiä kirjallisuuden ja sanojen maailmaan, kun Löytöretki-hanke järjesti kävijöilleen kirjallisuus- ja sanataideaiheisen iltapäivän. Iltapäivässä jaettiin lukuvinkkejä, luettiin pätkiä mukana tuoduista kirjoista ja päästiin runoselfieitä ja yliviivausrunoja tekemällä kokemaan, mitä kaikkea sanataide voi pitää sisällään.

Kirjojen ja harjoitusten herättämä keskustelu oli antoisaa ja vahvisti käsitystä siitä, että lukemalla ja kirjoittamalla voi avartaa omia mielen maisemiaan.

Kuvassa Löytöretken vertaisohjaaja Lauri Salminen kurkistaa kirjojen maailmaan.

Jyvälän Setlementin Löytöretki-hanke järjestää voimavaroja vahvistavaa vertais- ja harrastustoimintaa työttömille, osa-aikatyöntekijöille sekä osa-aika- ja työkyvyttömyyseläkeläisille. Toiminta on maksutonta ja mukaan voi liittyä milloin tahansa. Lisää tietoa: www.jyvala.fi/loytoretki

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut