Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Tuttujen tapaamista ja arjen turvallisuuden täsmäkoulutusta

Maija Fredrikson

Keski-Suomen Lottaperinneyhdistys onnistui järjestämään keväällä koronan takia peruutetun Arjen turvallisuus-kurssin 12.10. turvaohjeita noudattaen.

Kurssi perustui Lottaperinneliiton yhdessä Naisten Valmiusliiton kanssa suunnittelemaan, arjen turvallisuuteen liittyvään täsmäkoulutukseen omille iäkkäille jäsenillemme.

Vanhan Pappilan viihtyisissä tiloissa meidät perehdytettiin arjen-, kodin- ja kyberturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Saimme runsaasti tietoa ja sen mukana ajateltavaa siitä, miten voimme pärjätä kotona, kadulla ja verkossa turvallisesti toimien.

Yhdistys tarjosi lounaan, jonka jälkeen turva-asiantuntijamme Merja Vihanto ja Panu Moilanen Maanpuolustuskoulutuksesta (MPK) johdattelivat ammattitaidolla ajatuksemme meitä kaikkia koskettaviin arjen turvallisuusseikkoihin. Mielenkiintoiset esitykset herättivät vilkasta keskustelua.

Olipa elähdyttävää tavata tuttuja pikkulottia ja perinnelottia, ja saada vertaistukea nykyisen arjen haastaviin olosuhteisiin!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut