Kaksi miestä otettu kiinni epäiltynä naisen taposta Pupuhuhdassa

Poliisi tutkii rikosta tappona. Timo Mustalampi

Heli Paananen

Poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä Jyväskylän Pupuhuhdan tiistaisesta henkirikoksesta. Kiinniotot tehtiin keskiviikkona Jyväskylässä ja Pieksämäellä. Tutkinta ja tapahtumien selvittäminen jatkuu miesten kuulusteluilla. Mahdolliset vangitsemisvaatimukset on esitettävä lauantaihin mennessä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Latvala Sisä-Suomen poliisista kertoo, että poliisilla on jo tässä vaiheessa tutkintaa käsitys tapahtumien kulusta. Hän ei kuitenkaan toistaiseksi avaa julkisuuteen sitä, mikä on kiinniotettujen suhde surmansa saaneeseen 25-vuotiaaseen naiseen tai mikä on poliisin näkemys teon motiivista.

Poliisi kertoi jo keskiviikkona selvittäneensä, että nainen surmattiin Pupuhuhdassa sijaitsevassa yksityisasunnossa tiistaina, ja että teon jälkeen vainaja kuljetettiin autolla löytöpaikalleen Pupuhuhdantien ja Vemmelsäären risteyksestä kohti Kangasvuorentietä johtavalle kevyen liikenteen väylälle, josta hänet löydettiin tiistai-iltana kello 18.40.

Poliisi kiittää yleisöä saamistaan havainnoista ja pyytää edelleen havaintoja ja tietoja tapahtumista numeroon 050 456 0471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut