Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Nakkeja ja perunasalaattia? Kippistelyä kuohuvalla? Kerro meille, kuinka vietät uuttavuotta lähettämällä kuva ja voita palkintoja

Puolenyön iltakävely ja ilotulitusten ihailu on monen vuotuinen perinne. Kuva Jyväskylän satamasta vuodelta 2011. Jyrki Kauko

Heli Paananen

Nakit ja perunasalaatti. Kippistely kuohuvalla. Rakettien ampuminen. Ennustaminen tinoista. Läheiset ja ystävät.

Vuoden vaihtumiseen liittyy monia perinteitä. Mitkä ovat sinun perinteesi? Vai pitikö perinteet unohtaa tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi? Vai vaihtuuko vuosi kenties työn merkeissä?

Kerro meille uudenvuodenvietostasi lähettämällä kuva. Koostamme kuvista kuvasarjan ja arvomme kaikkien lähettäneiden kesken tuotepalkintoja.

Kuvan voit lähettää toimitukseen sähköpostitse osoitteeseen uutiset@keskisuomalainen.fi otsikolla "Uusi vuosi" tai WhatsAppilla numeroon 0505725731. Kirjoita mukaan kuvaajan nimi ja lyhyt kuvaus siitä, missä kuva on otettu ja kuinka kuva liittyy uudenvuodenviettoosi. Jos haluat osallistua tuotepalkintojen arvontaan, liitä mukaan myös osoitetietosi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut