Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Henkilöauto törmäsi aura-autoon Nelostiellä Joutsassa ja meni lunastuskuntoon – palomestari varoittaa heikosta näkyvyydestä liikenteessä

Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Joutsassa Valtatie 4:llä tapahtui ulosajo tiistaiaamuna hieman ennen kello yhdeksää. Onnettomuus tapahtui Leivonmäen Teboilin jälkeen etelään päin kohti Joutsaa kulkeneen liikenteen ohituskaistalla.

Tilanteessa henkilöautoa ajanut kuski lähti ohittamaan aurausautoa, kun hän osui ohitustilanteessa työauton sivuun sijoitettuun auraan ja menetti autonsa hallinnan. Henkilöauto päätyi oikean puoleiseen ojaan ja vaurioitui lunastuskuntoon. Kuski selvisi onnettomuudesta silti vain vähäisillä vammoilla.

– Ensihoidon tarkastuksen perusteella hän pääsee jatkamaan matkaansa, kertoo palomestari Joonatan Partanen.

Partasen mukaan tie oli alueella paikoittain liukas ja pöllyävä lumi saattaa haitata näkyvyyttä. Tapahtumapaikka sijoittui 80-100 km/h nopeusrajoituksien vaihtoalueelle.

Aura-auton kuskille ei aiheutunut onnettomuudesta vahinkoja, mutta henkilöauton kolhima aura vaatii pientä korjausta. Onnettomuudesta aiheutui hieman liikennehaittaa, sillä oikea kaista suljettiin pelastus- ja hinaustöiden ajaksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut