Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kävitkö tässä pikaruokaravintolassa Jyväskylässä ystävänpäivänä? – Asiakkaat ovat voineet altistua koronatartunnalle

Koronan oirearvion voi tehdä Omaolo-palvelussa. Risto Aalto
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Jyväskylän keskustan McDonald'sissa sunnuntaina 14.2. kello 18–19 asioineita pyydetään seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan vähäisistäkin oireista koronatestiin.

Ravintolan tiloissa on kyseisenä aikana asioinut koronapositiivinen asiakas ja muut asiakkaat ovat voineet altistua tartunnalle.

Koronan oirearvion voi tehdä Omaolo-palvelussa. Palvelun kautta voi myös varata suoraan ajan näytteenottoon. Palvelu löytyy tästä osoitteesta. Puhelimella ajan näytteenottoon voi varata numerosta 014 266 0133 (ma-pe klo 8-16, la-su klo 9-15).

Näytteenottopiste sijaitsee Killerin hevosurheilukeskuksen ravikatsomorakennuksessa osoitteessa Vesangantie 24. Paikalle ajetaan Vesangantien ja Raviraitin risteyksestä, josta löytyy opastus perille.

Jos henkilö ei pääse kulkemaan Killerille, tulee aika varata puhelimella numerosta 014 266 0133, jolloin näytteenottoon voidaan ohjata myös muille eri puolella kaupunkia toimiville yksityisille näytteenottopisteille.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut