Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: 110-vuotisjuhlakonsertit jäivät pitämättä, Vaput viritti näyttelyn

Outi Raatikainen

110-vuotisjuhlakonsertit jäivät koronan vuoksi pitämättä, eikä 111-vuotissynttäreitäkään ehkä juhlita. Siksi päätimme muistella kuoron taivalta toisella tavalla!

Näyttelyn kokoamiseksi valittiin kolmen Vapun tehoryhmä: Helena Lähdeniemi ja Auli Nevantaus ovat kuoron konkareita, Tuula Määttä on uudempi Vappu. He miettivät talven mittaan kuoron historian kohokohtia alkuajoista nykypäivään, mitä laulaminen Vapuissa onkaan ja miten tämä kaikki näkyisi näyttelyssä. Kuoron puheenjohtaja Hilkka Heikkilän sanoin: ”On vaikeaa mahduttaa Vappujen historiaa pieneen vitriiniin!”

”Olimme kolme täysin erilaista naista ja ensi kertaa yhdessä tällaisessa projektissa. Opin paljon uutta kuorosta ja sen historiasta”, iloitsee Tuula Määttä.

Vappujen näyttely on esillä Jyvälän toisessa kerroksessa (Palokunnankatu 16). Näyttely on auki Jyvälän aukioloaikoina maanantaista torstaihin kello 9–18 ja perjantaina kello 8–16 maaliskuun loppuun asti. Lisätietoja: www.vaput.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut