Ravintoloitsijat noudattavat hyvin sulkuajan rajoituksia – koko maassa viime viikolla vain pari vakavampaa rikettä

Arkistokuva Momento-ravintolasta Jyväskylässä juuri ennen maaliskuisen sulun alkamista, kun asiakkaita sai vielä olla paikalla syömässä. Risto Aalto

Ravintolat ovat noudattaneet koko maassa hyvin koronaan liittyviä sulkuajan säädöksi. Ravintoloiden sulku alkoi 8. maaliskuuta ja päättyy 28. maaliskuuta, mutta harkinnassa on nyt sulun jatkaminen vielä kolmella viikolla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja