Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: On se kumma, miten kaikki maistuu paremmalta ulkona

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian nuoret kokoontuvat yhteen viettämään nuorten perjantaita joka toinen viikko.

Osallistujamäärä on rajattu, ja ilmoittautuminen käy kätevästi WhatsApp-ryhmän kautta. Turvavälit ja maskit kuuluvat tietysti näinä aikoina asiaan. Tänä keväänä ollaan jo tanssittu, leikitty lumessa ja katsottu leffoja. Vielä on tarkoitus pelata biljardia, mennä keilaamaan ja nauttia eväistä ja kevätsäästä vappupiknikillä.

Perjantaina 12.3. illansuussa nuoret pukeutuivat toppatamineisiin ja kävelivät Mäki-Matin perhepuistoon ulkoilemaan ja paistamaan makkaraa. Mukana oli tietysti vähän suklaata jälkkäriksi. Lumileikkien ja mielenkiintoisten keskustelujen jälkeen iski armoton nälkä.

Lopulta grilli saatiin syttymään, ja savu leijaili nälkäisten neniin. Makkarat heitettiin ritilälle, ja niiden käristymistä odotettiin vatsat kurnien. On se vaan kumma, kun kaikki maistuu paremmalta ulkona, jopa puoliraaka grillimakkara. Ja sitten takaisin talvisiin touhuihin uusin voimin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut