Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Facebook kuumeni, kun ihmiset kommentoivat paljaita rintoja uimarannalla – opettaja pelkää "sivutissiensä" päätyvän oppilaiden WhatsApp-rinkiin

Naiset rinnat paljaana uimarannalla vai ei? Kysymys jakoi kansaa Keskisuomalaisen Facebook-sivulla, jonne toimitus jakoi jutun: "Rannalla suomalainen nainen peittää rintansa auringolta ja katseilta".

Tämä ilmeni naisten alus- ja uima-asuketju Change Lingerieen teettämästä kyselystä, johon vastasi 500 suomalaisnaista huhtikuussa. Vastaajista 79 prosenttia kertoi, ettei missään nimessä ota aurinkoa yläosattomissa.

Juttu selvästi kuumotti lukijoita, sillä se keräsi kymmeniä Facebook-kommentteja.

Näin Facebookissa kommentoitiin yläosattomuutta uimarannalla

Mies: Olisi hyvä, ettei kenenkään tarvitsisi tehdä valintaa vääristä syistä. 79 prosenttia kuulostaa niin suurelta luvulta, että aivan varmasti moni käyttää yläosaa vain sosiaalisen paineen vuoksi tai siksi, että pelkää häirintää.

Mies: Vanhan liiton miehenä toivon tissien olevan piilossa!

Nainen: Vaarallista on aurinko rinnoille.

Nainen: Ihan sama. Omat ajokoirankorvani pidän mieluiten poissa auringosta. Palaneet tissit kuulostaa kivuliaalta. En muutoinkaan "ota" aurinkoa, vaan saan sitä pihahommissa haluan tai en.

Nainen: Jokainenhan saa ottaa syöpävalohoitoa kuinka haluaa. Jos terveydestään ei välitä, niin siitä vaan.

Nainen: Aurinko on haitallista myös tisseille, mutta pitäähän niitä miesten iloksi joidenkin näytellä.

Mies: Iha vapaasti. Kukin tyylillään. Iteki ny paidatta, mut toki oon kyl omalla pihalla.

Nainen: No eikös se nyt oo ihan sama, onko ne bikinin lätkät siinä tissin päällä tai ei. Samanlailla se tissi siitä näkyy onko siinä bikini tai ei.

Mies: Luonnollista se on, ihan turhaan nostetaan meteliä.

Nainen: No mahallaan oon joskus ottanut, mutta nykyisin kun kaikilla kännyt ja näin opeihmisenä ei huvita päätyä oppilaitten whatsappirinkeihin sivutisseineni enää edes niin.