Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Jääkiekon MM-kisoissa komennuksella ollut toimittaja Tuomas Heikkilä Radio Keskisuomalaisessa: "Jukka Jalonen on velho"

Tuomas Heikkilä näki Riiassa monin tavoin poikkeukselliset MM-kisat. Tuomas Heikkilä

Keskisuomalainen

Latvian Riiassa pelatut jääkiekon MM-kisat on saatu jo muutamia päiviä sitten päätökseen. Finaalissa Suomi hävisi katkerasti Kanadalle jatkoajalla lukemin 2–3. Toimittaja Tuomas Heikkilä oli koko kisojen kestävällä komennuksella Riikassa.

Hän kertoo kisojen olleen todella poikkeukselliset monestakin syystä. Lähes yleisöttömät kisat olivat vain yksi harvoista syistä.

Yksi eriskummallisimmista tapahtumista oli, kun Valko-Venäjän hallinnon viralliset puna-vihreät liput revittiin alas Riian pormestarin ja Latvian ulkoministerin toimesta ja tilalle hinattiin punavalkoliput, jotka edustavat Valko-Venäjän oppositiota. Latvian kannanotto Valko-Venäjän tilanteesta on selvä.

Heikkilä ylistää myös itse kisajoukkuetta. Hänen mukaansa Suomen joukkue on paljon enemmän kuin osiensa summa. Pääsyyllinen istuu joukkueen johdossa.

– Jukka Jalonen on velho. Paperilla joukkue oli korkeintaan kolmosjoukkue. Siitä huolimatta alusta asti näki, että tämä joukkue menee pitkälle! Heikkilä ylistää.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut