Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Ikinorssit liikkeellä Mikkelin Muistissa

Sirkka Luukkanen

Jyväskylän Normaalilyseosta 1956 kirjoittaneet oppilaat ovat kokoontuneet 2005 ensimmäisen kerran, riemuylioppilaina 2006, riemunriemuylioppilaina 2016 ja vuosittain lukuunottamatta koronavuotta.

Nyt kokoonnuttiin 17.6.2021 uuteen Mikkelin Sodan ja rauhan keskus Muistiin. 1956 lakkinsa saaneista 38:sta jo usea on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, mutta nyt eri puolilta maata Mikkeliin oli vielä kokoontunut 11 oppilasta. Kokoonkutsujana ja järjestäjänä toimi Kyllikki Karesvuori ja mukana Antero Palmu, Liisa Peltola, Vuokko Vihtalahti, Pertti Metsähuone, Erkki Vehviläinen, Aune Hikipää, Maija Makkonen, Kyllikki Karesvuori, Eila Soininen, Pirkko Lehtola ja Sirkka Luukkanen.

Vaikuttava päivä jatkui Mikkelin ravintola Holvissa, jossa sytytimme kynttilän kahdelle viimeksi pois nukkuneelle luokkatoverillemme Terttu Varsilalle ja Tapani Linnalle. Päivä jatkui hyvän aterian ja muisteluiden merkeissä sekä viisauden sanoilla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut