Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Music Against Drugsin ink-tiimin verkkototeutuksesta erinomaisia tuloksia

Riikka Mahlamäki-Kaistinen

Ink-tiimin nuoret jakautuivat tänä kesänä kahden teeman alle: Toiset tiimiläiset toteuttavat ideoimiaan viestintä- ja media-alan projekteja ja toiset järjestävät ohjaus- ja tapahtumatiimissä muun muassa liikunnallisia aktiviteetteja muille tiimiläisille ja yhdistyksen henkilökunnalle.

Ink-tiimi kokoontuu parhaillaan verkkomuotoisena. Viime kevään tulokset loivat vahvan uskon siihen, että etätoteutus on livemuodon vertainen. Kevään tiimiläisistä 88 prosenttia koki työ- ja opiskeluvalmiutensa vahvistuneen tiimijakson aikana. 81 prosenttia puolestaan arvioi oman psyykkisen toimintakykynsä, itsetuntonsa ja hyvinvoinnin tunteensa vahvistuneen. Myös syksyn tiimi on tarkoitus toteuttaa verkkomuodossa.

Ink-tiimiä vetävät kuvassa näkyvät innokkaat ohjaajat ja yksi ohjaaja-harjoittelija. Kokonaisuuden päällikkönä toimii kuvassa toisena vasemmalta tasapainoileva Sanna Huovila.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut