Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Trump: "Päätökseni vuoden 2024 presidentinvaaleista on jo tehty"

Donald Trump myönsi tv-haastattelussa jo tehneensä päätöksen vuoden 2024 presidentinvaalien suhteen. Brandon Bell

Timo Nieminen

Vuoden 2020 Yhdysvaltain presidentivaalit kirvelevästi hävinnyt Donald Trump myönsi torstaina Suomen aikaa, että hän on jo tehnyt päätöksensä vuoden 2024 presidentinvaalien suhteen.

Trump ei Fox News -televisiokanavan haastattelussa suoraan myöntänyt osallistuvansa vuoden 2024 vaaleihin, mutta hänen elekielensä teki johtopäätösten tekemisen katsojille varsin helpoksi.

Trumpin luottotoimittajiin kuuluva Sean Hannity johdatteli kysymystä tulevista presidentinvaaleista sanomalla Trumpille, että tämä tuskin haluaa vielä julkisesti kertoa halustaan asettua ehdokkaaksi vaaleista.

– Mutta asetan kysymyksen niin, että oletko jo tehnyt päätöksesi vaalien suhteen, kysyi Hannity.

Trump antoi yleisön osoittaa suosiotaan ja vastasi sitten lyhyesti: "Kyllä."

Kyllä-vastauksen jälkeen Trump vetäisi maireimman trumpmaisen hymynsä, mistä saattoi päätellä, että hän haluaa asettua kolmannen kerran ehdolle Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Reaktioista päätellen myös Trumpille myötämielinen studioyleisö tulkitsi samoin.

Vaaleissa valitaan Yhdysvaltain presidentti kaudelle 2025–2029. Trump oli edellisissä presidentinvaaleissa republikaanisen puolueen ehdokas.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut